Fyrlyset sang- Vårdal talte

Søndag 12. mai hadde vi gleden av å ha  Fyrlyset og John Vårdal på besøk på Betania. «Fyrlyset» under ledelse av Peter Tore Gabrielsen sveiper over svært mange evangeliske forsamlinger på Sørlandet for tiden.  Ikke bare lyser Fyrlyset opp forsamlinger hvor  de slipper til med sin enkle og noe gammeldagse sangstil, men de setter også mennesker som lengter etter mer av Jesus i fyr og flamme for Herren!

I talen sin nevnte John Vårdal at det burde settes et skilt opp utenfor menighetslokalene:
– På det skiltet burde det stå «Forbudt for gamle Adam», for han er like ugudelig som den gang jeg kom til troen. Jeg trodde jeg bare skulle bli bedre med årene, men jeg ble bare verre. Det kom til et punkt hvor jeg forstod at jeg ikke kunne stole på min egen kraft, men at jeg i stedet kunne sette min lit til Jesu fullendte verk på Golgata. Han er stigen som var reist mellom himmel og jord i Jakobs drøm. Pga synden brøt den første stigen sammen, men i Kristus ble den gjenreist, for ingen har noensinne steget opp til himmelen, uten han som steg ned fra himmelen, Kristus. I det nye livet hater vi synden som pesten. Den hellige ånd i oss sier en ting, kjødet noe helt annet, men lar vi oss fylle av Ånden, vil vi seire i denne striden.

One thought on “Fyrlyset sang- Vårdal talte

  1. Veldig fint å være tilstede på møtet og synge i Fyrlyset 12 mai. Det er så hjertegodt å synge de gode tekstene om Jesus som Offer for vår Redning/Frelse. Dette og hans Ord er jo grunnlaget for vår Nye Fødsel( Gjenfødelse).Det var også opplysende å høre Vårdal forkynne om vår naturlige utvikling når vi er i Herren og forstår mer og mer egen stilling innfor Herren.

    PS håper virkelig ikke DFEF menigheter stemmer for å gå inn i pinsebevegelsen og således går inn i Norges Kristne Råd og således ledes videre til VR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *