Vi ber for…

Vi har hatt som bønnemne en tid: «Be om at Helge Robertsen får synet tilbake.» Nå har han fått gangsynet tilbake, ikke nok til å kunne lese skrift, men allikevel en klar forbedring. Helge er optimist i den betydning at han tror på Bibelens løfter. La oss fortsette å be om han ikke lenger ser «mennesker gå omkring som trær», men at han får sitt fulle syn tilbake.

Husk Borghild og Eddie Bakke fortsatt i bønn. I sommer har de deltatt på Nytt Livs Lys sitt stevne på Gautefall i Drangedal fra 17. til 21. juli.

«Ole Kristian Iglebæk er på bedringens vei, men ikke restituert ennå, så husk fremdeles på ham», skrev vi for en tid siden. Selv om
han har vist seg på talerstolen og er blitt en god del bedre, sier legene at det i alle fall vil ta et års tid før de med sikkerhet kan si at han er blitt helt frisk igjen. Be om varig forandring!

«Be for min svoger i Trondheim som har fått kreft i bukspyttkjertelen med spredning», skrev vi for en tid tilbake. Ofte lar vi være å omtale det som siden har skjedd, men her er det viktig å være ærlig. Min svoger Peter døde av sykdommen og begravelsen fant sted i Trondheim 12. juli. Takk til alle dere som har bedt for ham- han fikk mange flere måneder å leve enn legenes prognose tilsa. I begravelsen sa sønnen Lars at det var bare en autoritet faren bøyde seg for, og det var Gud. Så føyde han til – og mamma!
Vi lyser fred over Peter van Marions gode minne. Husk på min søster Anne Sine som sitter igjen med et stort savn etter sin ektemanns bortgang.

Har du bønnebegjær, så send dem inn til adressen under:
fr-hind@online.no

Husk at når vi er flere som ber i tro, er det en i himmelen som både hører og bønnhører. Selv om ikke alltid bønnesvaret er slik som vi forventer, tviler vi ikke et sekund på at Gud både lytter til bønnene våre når vi ber dem i Jesu navn, og svarer, enten før vi roper, mens vi roper eller etter vi har ropt /bedt.

F.H.